Vaste Collectie

Geplaatst op 16 maart 2017. Categorie:

Zomer 2017 – Doornroosje

Sprookjes spreken tot de verbeelding. Daarom laat Ward Warmoeskerken zich ieder seizoen door een nieuw sprookje inspireren om een collectie draagbare kleding te ontwerpen. Zomer 2017 staat in het teken van Doornroosje. De Schone Slaapster die 100 jaar droomde, de wereld aan zich voorbij liet gaan, de boel even de boel liet. Want dát is de kracht van sprookjes die we in de wereld zo hard nodig hebben: even kunnen wegdromen temidden van alles wat er om ons heen gebeurt. Reden genoeg om deze zomer als Doornroosje de straat op te gaan!

Deze vaste collectie is te koop bij:

Mijn Lievelingskleding – Zuivelstraat 4 & 7 – Bergen op Zoom

KWEEK conceptstore – Fortuinstraat 17A – Bergen op Zoom

De vaste collectie bestaat uit:

jurk: 109,-

100% katoen / verkrijgbaar in de maten S (36/38) – M (40/42) – L (44/46)  / draagbaar mét en zonder strik-ceintuur

wikkelrok: 69,-

100% katoen / verkrijgbaar in de maten S (36/38) – M (40/42) – L (44/46)

shirt: 49,-

100% katoen / unisex, dus voor hem en haar! / één maat in kort en lang model

Zomer 2016

Voor haar studie creëerde Yarilijne Raaijmakers in het voorjaar van 2017 deze vrolijke foto’s: kleding van mijn draagbare collectie van 2016 werd in een fris decor op de gevoelige plaat vastgelegd. Concept: Yarilijne Raaijmakers / Fotografie: Gijs Proost / Model: Manon Franken / Visagie: Letty Stok / Kleding: Ward Warmoeskerken