Vaste Collectie

Geplaatst op 16 maart 2017. Categorie:

Sprookjes spreken tot de verbeelding. Daarom laat Ward Warmoeskerken zich ieder seizoen door een nieuw sprookje inspireren om een collectie draagbare kleding te ontwerpen. Zomer 2017 stond in het teken van Doornroosje, in het najaar kwam Repelsteeltje tevoorschijn en in de winter is het de beurt aan Vrouw Holle …

De vaste collectie is:

• – te koop in het atelier van Ward (Kortemeestraat 17, Bergen op Zoom)
  • – te bestellen via het contactformulier onderaan deze pagina
  • – te bestellen door telefonisch contact op te nemen via 06-12471087

Alle kledingstukken uit de vaste collectie kunnen in alle maten en verschillende stoffen vervaardigd worden. Indien een kledingstuk speciaal gemaakt moet worden, is de levertijd twee werkweken. Aan alle persoonlijke wensen werken wij graag!

Winter 2017/2018 – Vrouw Holle

Het hard werkende meisje werd door Vrouw Holle beloond met goud toen ze onder de poort door liep, de luie donder met donkere pek. Daarom voeren donkere kleuren en goud de boventoon in de kleding die voor deze winter gemaakt is. Maar ook wit is prominent aanwezig, verwijzend naar de sneeuw die Vrouw Holle veroorzaakt als ze haar beddengoed eens flink uitklopt. Dankzij de wollen stoffen is de wintercollectie kun je die sneeuwbuien wel trotseren! De vaste collectie Vrouw Holle bestaat uit:

Tweed voor hem en haar

Vest voor hem: 79,- / Blazer voor haar: 129,- / Culotte voor haar: 79,- / Col voor hem & haar: 29,-

(alles 100% wol met lederen sluitingen)

Zal ik het laten sneeuwen?

Blazer voor haar: 129,- (wol en fluweel)

Trui voor hem

Trui met elleboogstukken voor hem: 69,- (100% wol)

Helaas nog geen foto beschikbaar…

Voor de feestdagen!

Afrikaanse top voor haar: 79,-

Rok voor haar: 79,-

Herfst 2017 – Repelsteeltje

Niemand weet, niemand weet… wat ‘ie aan moet trekken als het net te warm is voor een wollen winterjas en te koud voor een ’s zomers jurkje. Bovendien wil je wel eens wat anders dan de standaard kledingstukken uit je kledingkast. Daarom komt Repelsteeltje tevoorschijn. Net zoals hij het arme meisje hielp gouddraad te spinnen van stro, zo helpt hij ons deze herfst aan iets nieuws voor onze garderobe! De vaste collectie Repelsteeltje bestaat uit:

Wikkelvest voor hem: 69,-

Verkrijgbaar in de maten M (48/50) – L (52/54) / unieke items / stoffen en afwerking naar eigen keuze mogelijk (prijs kan variëren)

Bijpassende vlinderdas of stropdas: 15,-

Hier getoond: wikkelvest wol (verkocht) / wikkelvest denim / wikkelvest katoen

Col voor hem & haar: 27,-

Verkrijgbaar in één maat / unieke items / stoffen en afwerking naar eigen keuze mogelijk (prijs varieert)

Hier getoond: col denim / col ribfluweel / col retro-wol (alle verkocht… maar in andere stoffen is alles mogelijk!)

Jasje voor haar: 79,-

Verkrijgbaar in de maten S (36/38) – M (40/42) – L (44) / stoffen en afwerking naar eigen keuze mogelijk (prijs kan variëren)

Hier getoond: jasje roze / jasje herfstbloemen / jasje brokaat

Zomer 2017 – Doornroosje

De Schone Slaapster die 100 jaar droomde, de wereld aan zich voorbij liet gaan, de boel even de boel liet. Dát is de kracht van sprookjes die we in de wereld zo hard nodig hebben: even kunnen wegdromen temidden van alles wat er om ons heen gebeurt. Reden genoeg om in de zomer als Doornroosje de straat op te gaan!

De vaste collectie Doornroosje bestaat uit:

• jurk: 109,-
  • 100% katoen / verkrijgbaar in de maten S (36/38) – M (40/42) – L (44/46)  / draagbaar mét en zonder strik-ceintuur

• wikkelrok: 69,-
  • 100% katoen / verkrijgbaar in de maten S (36/38) – M (40/42) – L (44/46)

• shirt voor hem en haar: 49,-
  • 100% katoen / unisex / één maat in kort en lang model

Zomer 2016

Voor haar studie creëerde Yarilijne Raaijmakers in het voorjaar van 2017 deze vrolijke foto’s: kleding van mijn draagbare collectie van 2016 werd in een fris decor op de gevoelige plaat vastgelegd. Concept: Yarilijne Raaijmakers / Fotografie: Gijs Proost / Model: Manon Franken / Visagie: Letty Stok / Kleding: Ward Warmoeskerken

Bestellen of een vraag stellen?

Neem vrijblijvend contact op!

Naam: