Logo

Kleding in opdracht

Geplaatst op 27 maart 2017. Categorie:

Een colbert, een zomerjurk, een bruidstoilet: in opdracht maakt Ward Warmoeskerken de kleding die bij jou past. Na een eerste gesprek gaat hij aan de slag met jouw wensen en jouw verhaal; het ontwerp wordt voorgelegd, de maten worden genomen en jouw kleding wordt vervolgens in eigen atelier vervaardigd.

 

Winterjas voor een ‘readaholic’

Ze houdt van lezen, van boeken, van wegsluimeren in mooie boeken. En van herfst en winter. Een groter plezier kon haar man haar niet doen bij haar verjaardag: hij liet voor haar een winterjas maken in warme tinten rood, paars en aubergine. Met een boek…

 

Jas van stropdassen

Een vader die zijn hele leven stropdassen droeg, vroeg mij er een huwelijksgeschenk voor zijn zoon van te maken. Dassen in (bijna) alle kleuren van de regenboog werden gegroepeerd, geknipt, gevlochten. Resultaat is een bontgekleurde jas in Indiase stijl: want daar komt de zijde van de meeste dassen vandaan!

Fotografie: Froukje Klop

 

Recent ontwerp

Voor Marie-Annet Roosch ontwierp ik deze tuniek van zijde. Maria-blauw met een dubbele spiraal als symbool van verandering en groei, beweging en vooruitgang.

Fotografie: www.shootbygitta.nl

 

Draagbare kleding met een verhaal

Een impressie van eerdere opdrachten, waarbij steeds het verhaal van de opdrachtgever door middel van kleding verteld wordt. Verhalen over vissen en de zee, over stoomlocomotieven, een cicade en over een Russische droom.

 

Bruidskleding met een verhaal

Samen het ja-woord nadat hij haar op de Preikestolen ten huwelijk had gevraagd. Elkaar trouw beloven omdat ze zot zijn op elkaar én op Groot Britannië. Symbolen van het samen-zijn geborduurd op de jurk van de bruid. Het zijn enkele voorbeelden van hoe jullie verhaal weergegeven kan worden in de kleding voor jullie trouwdag.