Ward Warmoeskerken Klassiek

Geplaatst op 2 april 2017. Categorie:

Ward vertelt graag verhalen met kleding, maar hij vertelt ook graag over Grieken en Romeinen, over hun taal en hun cultuur. Als classicus geeft hij sinds 2016 cursussen Klassieke Kunst & Cultuur en Latijn voor beginners. In het najaar van 2018 start een nieuwe cursus Klassieke Kunst & Cultuur. Hieronder vind je daarover meer informatie.

Kindercursus over de Klassieken

Klassieke Kunst & Cultuur

MAN & VROUW

maandagavond 20.00-22.00 uur / kosten 15,00 per lezing / 130,00 voor de volledige cursus van 10 lezingen