Logo

Piratenpiet en Kapiteinspiet

Geplaatst op 17 november 2016. Categorie: my WARDrobe

sint-0347

In opdracht van Sint Nicolaas mocht ik Piratenpiet van een kostuum voorzien. Een lange fluwelen jas met zeeblauwe details, schatkaarten, schelpen, papegaaienveren en wrakhout. Ook Kapiteinspiet kreeg dit jaar een nieuw kostuum: een beetje kapitein en een beetje Piet, dat is zoals hij er nu uitziet!

 

Fotografie: Nick Franken

sint-0357

Piratenpiet en Kapiteinspiet

Geplaatst op . Categorie: my WARDrobe

sint-0347

In opdracht van Sint Nicolaas mocht ik Piratenpiet van een kostuum voorzien. Een lange fluwelen jas met zeeblauwe details, schatkaarten, schelpen, papegaaienveren en wrakhout. Ook Kapiteinspiet kreeg dit jaar een nieuw kostuum: een beetje kapitein en een beetje Piet, dat is zoals hij er nu uitziet!

 

Fotografie: Nick Franken

sint-0357