Logo

Collectie herfst/winter: eenvoud, warmte en mysterie

Geplaatst op 18 augustus 2016. Categorie: my WARDrobe

Hier vind je de collectie kledingstukken die Ward Warmoeskerken ontworpen heeft voor de komende herfst en winter. Een collectie met jakken, jassen en mantels voor hem en haar. De ontwerpen zijn een vertaling van de kostuums die getoond worden in het modetheater Die andere Wereld. Eenvoud, warmte en mysterie vormen de kern van de collectie.

Collectie voor haar – pagina 1

Collectie voor haar – pagina 2

Collectie herfst/winter: eenvoud, warmte en mysterie

Geplaatst op . Categorie: my WARDrobe

Hier vind je de collectie kledingstukken die Ward Warmoeskerken ontworpen heeft voor de komende herfst en winter. Een collectie met jakken, jassen en mantels voor hem en haar. De ontwerpen zijn een vertaling van de kostuums die getoond worden in het modetheater Die andere Wereld. Eenvoud, warmte en mysterie vormen de kern van de collectie.

Collectie voor haar – pagina 1

Collectie voor haar – pagina 2