Klaar voor de winter: een wollen ruitje

Geplaatst op 11 oktober 2013. Categorie: my WARDrobe

Nee, geen truitje, maar een ruitje. Want nu de dagen echt donkerder en korter en vooral ook kouder beginnen te worden, is het tijd voor de najaarsmode. Met wollen stoffen. En ruitjes. Want geruite wollen stoffen geven zo’n heerlijk herfstgevoel. Trouwens: in de winter kun je er ook heel goed mee voor de dag komen!

Dit oude vestje knapte ik op en maakte ik klaar voor de winter. In combinatie met een stropdas van twee verschillende wollen stoffen. Een vestje als dit is verkrijgbaar vanaf 35,- en de stropdas voor 20,-. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Bestel nu via: ward@wardwarmoeskerken.nl of 06-12471087.

Klaar voor de winter: een wollen ruitje

Geplaatst op . Categorie: my WARDrobe